www.josko.org - Fly fishing in Slovenia
Muharski forum Slovenije Seznam forumov Muharski forum Slovenije
www.josko.org

Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Novi strežniki...

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Muharski forum Slovenije Seznam forumov -> Težave, pritožbe, predlogi... - Problems, complaints, suggestions...
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
josko
Site Admin

Pridružen/-a: Čet Maj 2005 12:05
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 07, 2009 7:51 pm    Naslov sporočila: Novi strežniki... Odgovori s citatom

Ojla

Od danes smo na novih strežnikih nekje daleč. Meni dela vse, če pa ima kdo težave dostopom naj me prosim obvesti.

J.
fanatic_fly
Buba

Pridružen/-a: Pon Apr 2006 15:15
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 07, 2009 8:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi pri meni je vse v najlepšem redu.. Smile

LP Fanatic_fly
kostevc
Vzpenjač

Pridružen/-a: Čet Mar 2006 8:15
Kraj: Kostel [Kolpa]

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 08, 2009 6:13 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vse dela super! Wink

Foto >>> http://kostevc.blogspot.com/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
aleks
Vzpenjač

Pridružen/-a: Sob Jul 2005 6:25

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 08, 2009 6:40 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dela.
Stric Matic
Vzpenjač

Pridružen/-a: Ned Feb 2006 10:43
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 13, 2009 8:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dela...
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Muharski forum Slovenije Seznam forumov -> Težave, pritožbe, predlogi... - Problems, complaints, suggestions... Časovni pas GMT
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu